top of page

Onderhoud.

Zilt Bikes is landelijk georganiseerd en kan daardoor overal en op ieder moment onderhoud en reparaties uitvoeren bij onze opdrachtgevers. Vanuit onze mobiele werkplaatsen, zorgen onze monteurs ervoor dat uw fietsvloot altijd en overal inzetbaar is. Bij de verkoop van een fietsvloot zullen wij u dan ook altijd deze service aan u aanbieden. Hierdoor bent u totaal ontzorgd. Gelet op deze werkwijze zijn wij zeer geschikt om te werken voor landelijke ketens. Inmiddels behoren de Nationale Politie, Fletcher Hotels, Boels/ABIRD en de NS tot onze klanten.

Vrij nieuw zijn onze klanten die fietsen aanbieden voor het bezorgen van eten. Ook hier voeren wij onderhoud en reparaties uit, en spelen in op de tijden waarin de fiets beschikbaar is.

YTR6442-1024x682_edited.jpg

Door onze samenwerking met verschillende leveranciers kunnen wij de onderdelen tegen een heel scherp tarief aanbieden en krijgt u op individueel fietsniveau inzicht in de kosten van gebruikte onderdelen en de gebruikte arbeidstijd. Hierdoor bent u in staat om uw fietsvloot op een efficiënte en overzichtelijke manier te managen.

bottom of page