top of page

Wie is Zilt-Bikes.

Zilt Bikes verhuurt, verkoopt en onderhoud fietsen op grootschalig en landelijk nivo. In onze fabriek in Zutphen repareren we jaarlijks tienduizenden fietsen en voeren we projecten uit zoals het rijklaar maken en het uitvoeren van modificaties van fietsen. Daarnaast leveren we nieuwe partijen fietsen en voeren daarna periodiek onderhoud aan deze fietsen uit op honderden locaties door heel Nederland. Ook organiseren wij de fietsverhuur bij hotels, vakantieparken en campings door het aanbieden van de fietsen, onderhoud en verhuursoftware. 

Door deze diversiteit aan werkzaamheden zijn we in staat kansen te geven aan mensen en een meerjarig perspectief te bieden. Samen met het ROC Aventus geven we in de fabriek in Zutphen een opleiding fietsenmaker waarbij werken en leren met elkaar wordt gecombineerd. 

dagbesteding.jpg

Opleiding.

Als blijkt dat je het repareren van fietsen in de vingers hebt en daar graag verder mee wilt bestaat de mogelijkheid om op onze locatie een erkende vakopleiding te volgen die wij in samenwerking met het ROC Aventus aanbieden. Aan het eind van de opleiding ontvang je een erkend certificaat. Daarmee maak je veel meer kans op een betaalde baan. Ga voor meer informatie naar de website van Aventus.

YTR4417n-1024x682.jpg
Werkplaats-Zilt-Bikes-Blauw-Bord-1024x596.jpg

Missie.

We staan voor de continuïteit van een renderende onderneming, in een duurzame en sociale omgeving en die een bijdrage levert aan de ambitie van onze klant.

YTR8624-1024x682.jpg

Visie.

We verkopen, leasen, verhuren en onderhouden fietsvloten. Deze verschillende concepten maken de fietsen steeds circulair inzetbaar. Onze focus ligt daarbij op B2B, instellingen en overheden. We werken landelijk vanuit een regionale indeling met een hoofdlocatie met uniek faciliteiten. We staan dichtbij onze klant qua betrokkenheid en afstand. We staan voor kwaliteit in producten en werk. Door werken aan fietsen zijn er kansen voor mensen.

Kansen voor mensen.

Wil je graag aan de slag, dan hebben wij altijd plaats voor je. Wij kijken daarbij naar jouw ambitie en passie en proberen de juiste plek voor jou te vinden binnen ons bedrijf. Wij hebben daarbij veel ervaring in het werk bieden aan Statushouders, Wajongers en mensen die Beschut werken.  

bottom of page