top of page

Reparatie fabriek.

Zilt Bikes is landelijk georganiseerd en kan daardoor overal en op ieder moment onderhoud en reparaties uitvoeren bij onze opdrachtgevers. Vanuit 6 vaste locaties in Nederland, en met onze mobiele werkplaatsen, zorgen onze monteurs ervoor dat uw fietsvloot altijd en overal inzetbaar is. Bij de verkoop van een fietsvloot zullen wij u dan ook altijd deze service aan u aanbieden. Hierdoor bent u totaal ontzorgd. Gelet op deze werkwijze zijn wij zeer geschikt om te werken voor landelijke ketens. Inmiddels behoren de NS, Fletcher Hotels, Boels/ABIRD en de ANWB tot onze klanten. Hierbij hebben wij ook uitgebreide mogelijkheden voor transport en opslag van fietsvloten.

Vrij nieuw zijn onze klanten die deelfietsen aanbieden. Ook hier voeren wij onderhoud en reparaties uit, en hebben in de afgelopen maanden ervaring opgedaan in het (her) distribueren van fietsen in Amsterdam en Rotterdam en het terugvinden en terughalen van gestolen of vermiste fietsen.

YTR6442-1024x682_edited.jpg

Door onze samenwerking met Accell en Juncker kunnen wij de onderdelen tegen een heel scherp tarief aanbieden en krijgt u op individueel fietsniveau inzicht in de kosten van gebruikte onderdelen en de gebruikte arbeidstijd. Hierdoor bent u in staat om uw fietsvloot op een efficiënte en overzichtelijke manier te managen.

bottom of page